2.3.2010

Bloggailun aloittelua!

Viimeistelen tämän vaihtoblogini ulkoasua (lue: pelaan farm villeä facebookissa ;) yliopiston atk-luokassa, vaikka kotiinkin olis jo voinut mennä eli päässä varmaan viiraa tai jotain.. Blogin väsääminen on ylättävän aikaa vievää ja addiktoivaa, mutta hirveen mukavaa! Kaikkien värien yms. säätelyä vois jatkaa loputtomiin. Sääli vain, että nää html-koodit tuntuu olevan aika hifistelytasoa, eikä järki riitä niiden ratkomiseen. Vähän epäilyttää kyllä, onko musta nyt blogi-ihmiseksi ja mitähän tästä nyt tulee - mutta toisaalta helpompi varmaan päivitellä tänne, kuin erikseen kaikille selittää samat jutut. :) Toivottavasti siis nämä kirjoitukset olis jotenkin luettavia (ja ymmärrettäviä) mun ajatus/kirjoitus, kun ei aina tunnu kulkevan kovin loogisesti. Aluksi pohdin myös kirjoittavani englanniksi, mutta sitten sulkisin pois tärkeää kohdeyleisöä ja muutenkin.. siitäkös sitä vasta järkevää tekstiä tulisi. :P Toivottavasti myös blogini otsikon idea selviää kaikille (luulin taas olevani niin fiksu ja vitsikäs.) Se siis kertoo minne olen parkkeerannut ja Parkkis on lempinimeni. (hah)

Venäjälle lähtö kummittelee jo mielissä ja erityistä painajaista aiheuttaa pakkaaminen. Mihin ihmeen matkalaukkuun mahtuu 2 ½ kuukauden vaatteet, kengät, laukut ja muut tärkeydet kuten tietokone ja kamera?? Ja millä lihaksilla raahailen niitä ympäriämpäri juna-asemilla ja muilla. Pitäisikö mukaan ottaa vielä jotain muuta, jota en ole edes tullut ajatelleeksi? Minkälaiseen perheeseen pääsen? Miten sujuu opiskelu ja muut käytännönasiat venäjäksi? Ketä tulee eniten ikävä? Mitä unohtuu kotiin? Sillä asenteella lähden, että kaikkea pitää kokeilla (no, ei nyt ihan kaikkea sentäs) ja kaikki on kivempaa, jos on oikea asenne! Niin ja jos kaikki menee pieleen, niin ainakin on jotain mille nauraa ja mitä muistella jälkikäteen! :D

Seuraavan kerran ajattelin kirjoitella jostain ihan muualta ja jotain kiinnostavampaa (toivottavasti)
До встречи!! :)

6 kommenttia:

  1. Hei mahtavaa, täytyypä ottaa mallia. :)

    VastaaPoista
  2. No, minäpä liityin heti lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  3. Voin lohduttaa, että Tverissäkin voi pestä pyykkiä, eli vaatteita ei tarvitse olla 2,5 kuukaudeksi (:

    Jos menet perheeseen, keittiötavarat ei oo niin tarpeellisia, mutta asuntola-asukeille pieni kattila, kuorima-/leikkuuveitsi ja ehkä lautas-muki-lusikka-haarukka-setti ei olisi pahaksi. Ja oma tyyny, untuvatyynyt tuntuu olevan aika pop Venäjällä.

    VastaaPoista
  4. Mitään lakanoitakaan ei varmaan kotimajoitukseen tarvi viedä?

    Tuliaiset varmaan on paikallaan, jotain kahvia ja suklaata esim.?

    VastaaPoista
  5. Eikös me juuri keskustelutunnilla pohdittu, kuinka Fazeria saa sieltäkin? Mutta samansuuntaista oon kyllä ajatellut.. :)

    VastaaPoista